2023-05-01
近排尖沙咀商場有好多市集,係I square,行完之後再去美麗華同K11,全日行左3個市集因為i square 最近地鐵站,所以係我地第一個站,係I square 食完lunch 再繼續我見野玩田店環境比較開陽同舒服,而家好抵,所有lunch set 加$38有自助沙律吧Main 三文魚籽卡邦尼烏冬呢個好食,卡邦尼汁好香濃又吾漏,配烏冬好食過意粉,仲有三文魚籽一大堆,足料慢煮烤草飼安格斯西冷扒酡黑松露燒汁及薯馀牛扒燒得好靚,軟硬適中,肉質帶粉嫩,燒汁加咗黑松露,提升咗牛肉香味,高質Salad bar 好多選擇,我哋總共拎咗八碟,仲有餐包同蘑菇湯,蘑菇湯好creamy , 啖啖蘑菇蓉煙三文魚沙律最好味,我食咗兩碟仲有紫薯薯蓉同埋青檸汁鳳爪比較少見,另外秋葵都係好好食Dessert有3款cake 加芝麻糊豆腐tiramisu 好滑又吾會太甜,其他因為太飽無食到2個人食咁多野都係$519 ,真係好抵
Main
三文魚籽卡邦尼烏冬
慢煮烤草飼安格斯西冷扒酡黑松露燒汁及薯馀
Salad bar
煙三文魚沙律最好味,我食咗兩碟
仲有紫薯薯蓉同埋青檸汁鳳爪比較少見,另外秋葵都係好好食
Dessert
有3款cake 加芝麻糊
豆腐tiramisu 好滑又吾會太甜,其他因為太飽無食到
2個人食咁多野都係$519 ,真係好抵