❤️ 烤肉烤肉~ 搭𨋢上到去,即刻見到有隻可愛貓貓擺設🐱 另外發現左呢間餐廳性價比係極高!😳二人餐 $348 有以下咁多野食😝👇🏼👇🏼❤️ 川味涼拌小皮蛋❤️ 貓爪鐵板豆腐/ 烤茄子我哋揀咗鐵板豆腐。有香脆外層,食落有啲辣~❤️ 雞軟骨/ 蝦滑我哋就揀咗🐼最鍾意嘅雞軟骨!份量都幾多👍🏼❤️ 貓爪全明星拼盤♡ 蒜香豬五花 ♡ 現拌牛肉 ♡ 秘製牛五花 ♡雪花牛肉 ♡ 貓爪藤椒雞 ♡ 藤椒牛舌 ♡炭燒黑豬梅花肉 ❤️ 拼盤肉類其實都唔差,唔會韌😉 份量仲比想像中多😆 藤椒少少辣,幾開胃。仲有牛豬雞三款都有!❤️ 蔬菜可以揀生菜/ 小瓜雙拼我哋揀咗小瓜雙拼!但最後係三拼?🤣 因為有茄子,翠玉瓜,同埋紅蘿蔔🥕我覺得煎翠玉瓜勁好食👍🏼 煎咗之後會有濕潤感覺,食得多肉,食塊翠玉瓜平衡下剛剛好👍🏼❤️ 唔好以為呢個二人餐就咁完😂 仲有兩碗勁大碗嘅貓爪拌飯!有滿滿嘅紫菜同埋醬汁,我完全食唔晒🙈❤️ 仲有兩杯飲品,可以揀貓草茶/貓檸檬茶。兩款我哋揀咗各一😊 檸檬茶有少少薑味幾得意😆 貓草茶有粒粒椰果,好有咬口~❤️ 未完未完,最後仲有甜品🤪又係有得揀貓爪焦糖布甸🍮/ 黑糖豆花。咩都想試嘅我梗係又揀各一啦🤣 甸上面真係有貓爪

二人餐 $348 有以下咁多野食😝👇🏼👇🏼
❤️ 川味涼拌小皮蛋
❤️ 貓爪鐵板豆腐/ 烤茄子
我哋揀咗鐵板豆腐。有香脆外層,食落有啲辣~

❤️ 雞軟骨/ 蝦滑
我哋就揀咗🐼最鍾意嘅雞軟骨!份量都幾多👍🏼
❤️ 貓爪全明星拼盤

❤️ 蔬菜可以揀生菜/ 小瓜雙拼
我哋揀咗小瓜雙拼!但最後係三拼?🤣
因為有茄子,翠玉瓜,同埋紅蘿蔔🥕

❤️ 未完未完,最後仲有甜品🤪
又係有得揀貓爪焦糖布甸🍮/ 黑糖豆花。
咩都想試嘅我梗係又揀各一啦🤣 甸上面真係有貓爪造型布甸,勁可愛!黑糖豆花上面就加左紅豆🫘 兩款甜品都好食😋

❤️ 另外我哋仲加多一碟秘製牛五花 $59
同一碟玫瑰牛舌 $88
玫瑰砌得好靚😜 牛舌薄薄地,但係燒出嚟好爽👍🏼 幾正

❤️ 最後要讚一讚服務真係幾好,店員定時定候就會用濕咗水嘅白蘿蔔幫你清潔走鐵盤上嘅焦燶污漬😆 其實我都係第一次見人用咁嘅方法清,但係又真係清得幾乾淨😝 如果燒燶太犀利亦都會換盤👍🏼