2006-03-31 13 瀏覽
昨晚和8個朋友去了這裡食飯, 由於超過八位就有\"最低消費100元\"的規定, 所以我們就很努力的叫野!<br />點了雞凱撒沙律, 2個菜湯, 波波飽, 蒜蓉飽, 焗磨菇, 意大利雲吞, 1個pizza, 1個白薄餅, 肉醬千層麵, 芝士焗菠菜麵卷, 最後還叫了2款cheese cakes, 2款批作甜品! <br />味道我覺得平均都唔錯, 不過如果多人的話, 而對飽類及肉醬無很大興趣的話, 就會有一點\"唔知揀什麼\"的感覺!<br />另外一提的, 就是他們的\"藍莓芝士蛋糕\", 只係在切出一件芝士蛋糕後, 在上面淋上一點藍莓醬, 唔係想像中那種!<br />總括來說, 若是3-4個人, 咁可以點一至兩個小食, 一個沙律, 一個pizza, 應該會覺得好滿足!