2024-03-20 1013 瀏覽
長沙灣一直都係美食福地,各路菜式應有盡有!3點3下午茶想約朋友tea一tea,係長沙灣都有唔少選擇!今次就來到學校林立嘅東沙島街,試一試「哈欠」!地舖外牆簡潔,無眼花撩亂嘅裝飾,帶有一點文青嘅味道。入到鋪頭,職員好熱情❤️,馬上招呼坐低,然後放低menu,可以用QR code 落單!菜式都幾豐富,仲有唔少甜品可以供客人選擇!坐低後,感覺好舒服,午後陽光☀️照入鋪頭,懶洋洋,好寫意!叫上一杯Cocktail,點知好有驚喜特定時間段仲送上小食,兩個人食到好飽!唐揚雞雖然油左少少,但味道都唔錯👍🏻,而且兩款小食拼盤都送上薯條同薯角,可見店家嘅細心,值得一讚👍🏻!一杯「破鏡重圓」,一杯「帶我走」,成就一個休閒嘅下午。眼見唔少客人都喺度享受一番,寧靜嘅環境,加上寬敞嘅空間,仲有「招牌貓」,望住佢喺舖頭就嚟走去,心情都覺得好放鬆!
長沙灣一直都係美食福地,各路菜式應有盡有!
3點3下午茶想約朋友tea一tea,
係長沙灣都有唔少選擇!
今次就來到學校林立嘅東沙島街,試一試「哈欠」!
菜式都幾豐富,仲有唔少甜品可以供客人選擇!

特定時間段仲送上小食
,兩個人食到好飽!
帶我走
破鏡重圓