2003-12-31
第一次同friend o黎, 一坐就覺得氣氛唔錯, 好有美國feel, 裝修可見一斑. <br />唔知叫乜好, 就order o左lunch set: 忌廉蘑菇卷, 濃到似醬汁o既湯, 無限添飲汽水/餐飲, 仲有埋甜品tim!! 抵食!! <br />叫主菜再加$38, 就有一次自助salad bar,選擇算多,味道亦好唔錯,我o地堆到好大碗,hehe!! 抵晒!<br />另外想叫小食拼盤,由個好nice o既唔知係部長定老闆介紹,有薯皮(有cheese &tomato sauce as topping),炸雞塊,炸蝦,芝士條(味道似芝心批個邊). 都係o的炸o野,好難整得難食.<br />部長/老闆見我o地幾個女仔唔夠分個甜品,仲俾每人一份chocolate cake with marshmallow 仔,實在太識做啦!<br />成抬放滿色彩繽紛o既食物,好吸引,好滿足呀!!<br />第二日show 完又搵o野食,今次同埋屋企人.見佢咁識do,所以有下次.<br />
成抬放滿色彩繽紛o既食物,好吸引,好滿足呀!!<br />
大家唔太餓淨係叫o左佢極力推薦o既ribs 拼盤,salad.雖然份量唔太大,但加上薯條又盛經己好漲. ribs 果然唔錯,有丁點蜜味,炸物一般.<br />
見到第抬人o的朱古力雪糕用個超級大透明杯裝住,伴著大量fresh cream+ chocolate cake.嘩!好吸引! 點知,呢杯o野冇耐竟然放o左o係我o地張抬上.原來係送o既,實在太滿足啦!!漏漏o地,漲到我o地個肚呀!返去即瀉.... <br />