2023-03-16
2023.03.07 lunch三月開始,疫情似乎真係減退咗,會外出食飯嘅意欲都大咗,係公司做到悶悶不樂🫥 都想lunch 行開吓,搵啲美味啲嘅食物,等個人都開心翻啲😁 呢日去咗淘大,又嚟返呢間我倆都鐘意嘅餐廳,發現又轉左少少,仲平咗少少添,我倆都好開心,加$20仲可以揀手調咖啡,終於可以試吓呢度嘅咖啡😃 揀咗Cappuccino,好香好滑,好飲😌 食物平咗少少,係有少少唔同咗,但味道依一樣好味,我倆都係鐘意,又算坐得舒服,咁嘅價錢真係幾抵食,女友仲要話一星期可以嚟一次添😄 女友嘅carbonara,唔好意思,整亂左先記得影相,我哋唔鐘意食呢啲草,每次都要推開晒先食😝 好味道,對我哋嚟講,唔出溫泉蛋仲好,又平咗,又一樣好味,正😁👍🏼 我個白汁雞扒燴飯都好味,其實之前食過呢度嘅雞扒沙律,知道雞扒係ok,所以揀,果然好味😋 個飯都好味,好香😋
Cappuccino
野菌卡邦尼意粉