2022-10-25 1416 瀏覽
以可持續為概念,用有機及可再生食材嘅美食廣場。逢星期六仲有親子Weekend Brunch,有得食仲有得玩。成人$388包5個token,小童$188包5個token。Token可以用來玩活動,或者用嚟食嘢。一個活動普遍用2-3個token。活動有:1) Pizza workshop; 2) Face Painting; 3) Slime making; 4) Keychain making; 5) 扭波波入咗場之後會包嘢飲,同埋會轉大上面嘅甜品,選擇都幾豐富,小朋友見到一定會好開心。至於其他嘅食物,需要另外點,呢度嘅食物一啲都唔貴,而且質素仲好好。今次我哋一個自己整咗Pizza,叫咗壽司拼盤,有啲小食,Chocolate Waffle雪糕,全部都好有質素。呢度地方好大,就算有咁多activities進行緊,都唔覺得迫,啲枱夾得好開,坐得好舒服。我哋之前嚟食過佢嘅海南雞飯,日式炸豬扒包,乾炒牛河,三樣都非常好味,呢三樣我都會推介,而且價錢合理。總括嚟講,就算如果唔係weekend brunch,呢度都係鰂魚涌區嘅一個好好選擇,性價比一流

2022-10-01
午餐