2020-01-29
作為元朗街坊,行過見到晚巿優惠幾抵,就行左入去試下。晚巿優惠如果 2-6 人可揀一樣,7 人以上可揀 2 樣。蒸深海龍躉呢個優惠就最吸引到我喇!就係為左呢個優惠行入來。$68 蚊一條,唔算太細架。肉質偏向結實 d 嘅,肉質唔錯架,話晒都係海斑嚟㗎嘛,由細到大在魚的食物之中最鍾意食蒸斑。呢間啲蔥夠多,我鍾意。酸甜咕嚕骨。呢個味道正常。不過呢個係咕嚕骨,唔係啖啖肉架。金銀蛋上湯菜苗。98 蚊,不過菜苗一向都好貴,呢個價格接受嘅。不過你見到呢間餐廳啲菜苗勁多,所以都物有所值啊。菜苗吸左上湯嘅鮮味,百吃不厭,我地兩個人清晒全碟。食完晚飯,梗係想食下甜品啦。我見到有一個椰汁燉燕窩做緊特價,$38,叫來試下先。每一羹都食到燕窩,椰汁🥥又煮的好香甜,唔係人工味,食完一碗好滿足。
酸甜咕嚕骨。呢個味道正常。不過呢個係咕嚕骨,唔係啖啖肉架。