餐廳: Smoko
資訊:

2018-03-02 2258 瀏覽
最近除左奶茶亦同樣愛上了咖啡☕️每次晚餐🥣去cafe就會叫咖啡一來拉花靚二來開始慢慢被咖啡既香味吸引住而我只愛喝熱的在今次都吾例外下午突如其來心郁郁想飲熱咖啡☕️附近經過尼間smoko小小的咖啡外賣店吸引住了見有尼個Special combo就買來試下有咖啡同牛角包2款選擇🥐而我咖啡☕️揀左 🌹 rose cappuccino雖然係外賣杯但入面都有拉花,仲要連個拉花都係rose🌹超用心的咖啡杯紙杯托圖案有兩款揀真心被佢個獨家紙杯托吸引住另外牛角包🥐揀左蟹肉牛油果🥑蟹柳加牛油果配搭好清新而且有沙律醬牛角包🥐夠鬆軟正店長仲好有心問下我味道得吾得而且仲好細心介紹有咩咖啡口味很周到另外狗年見店員整緊柴犬圖案馬卡龍超得意所以買左個來打卡好似$15一個左右不單止靚味道都好好不會超甜
最近除左奶茶亦同樣愛上了咖啡☕️
每次晚餐🥣去cafe就會叫咖啡