2006-05-30 7 瀏覽
去完銀行中心買左個澳門package,都8點鐘lu又夠鐘食飯。行雲幾條街,都唔知食乜好,朋友依頭話要平平地,0個頭又話想去据扒(汗),所以佢選左黎呢度~我就第一次黎呢度食野,入到黎內部環境畀我既感覺就好懷舊,好似我上次去太子個間大興餐廳(第尾牛扒)一樣。我叫左個晚餐-T骨牛扒餐,蒜蓉汁(跟意粉,紅湯,凍檸茶)$49朋友就要左大蝦雞扒餐,蒜蓉汁(跟薯菜,白湯,凍檸茶)$68餐包和湯好快趣就有,味道一般。扒餐就等左陣,一黎到見2碟既份量都係超大,一睇就知實食唔哂><估唔到咁大塊咁厚既牛扒都可以整到咁軟熟,好易切開,咬落一d都唔‘un’,唔錯啵~(至少比第尾牛扒好食好多@@)d汁入哂薯條樹好鬼正^o^那個大蝦最好食!雖然唔係好大隻...雞扒就一般。服務...麻麻啦,不過冇第尾個d咁串,可能佢地唔多出聲just做野啦^^;

朋友就要左大蝦雞扒餐,蒜蓉汁(跟薯菜,白湯,凍檸茶)$68

餐包和湯好快趣就有,味道一般。

那個大蝦最好食!雖然唔係好大隻...雞扒就一般。