2K
2016-12-01 2026 瀏覽
食完日本放題餘興未了,即刻衝去唱唱歌,飲返兩杯先。忘記了多少年未踏足過依間 CEO 喇 ﹗房間非常寬敞,打關抖、做體操都卓卓有餘。又有獨立廁所,感覺衛生好多,又唔洗行出行入。CEO 收費比普通 Neway 貴少少,人頭費 HKD139 包兩杯無酒精飲品,不限時任唱。主題房精心設計,係寧捨不同既。裝修華麗,乾淨整潔,高科技配套,音響設備齊全,各樣都舒服滿意。卡樂 B 薯片,淨飲啤酒有點寡,叫包薯片先。嚇死我咩 ﹗$69 蚊包卡樂 B?即刻滴晒汗,唔叫都叫左咯,算數罷啦。最後我地都無食到,走既時侯唔記得左帶走,蝕晒 ﹗點解 package 唔係黑牌 black label 既?什麼金牌 gold label 呀?從未聽過,聞所未聞,連我依個酒鬼亦未飲過。試一試先,好嗅呀,極度難飲,一飲落去就想嘔喇!人家飲開 Royal salute 21 年、green label、Jack Daniel 架。好采剛才阿奶受個 promoter 妹妹溝乍,所以叫左半打 Chill,如果唔係我都唔知飲咩好喇 ﹗Chill 都難飲架喇,都迫住轉飲啦。我只係飲左 4 支啤酒、唱左十首歌、坐左個幾鐘,多謝 $60

好采剛才阿奶受個 promoter 妹妹溝乍,所以叫左半打 Chill,如果唔係我都唔知飲咩好喇 ﹗Chill 都難飲架喇,都迫住轉飲啦。我只係飲左 4 支啤酒、唱左十首歌、坐左個幾鐘,多謝 $600 蚊啦老細。無緊要,最緊要高興,我仲要飛的趕下場落大埔麻。

芝麻雞中翼,味道還可以,甜甜的照燒醬散上大量芝麻。最討厭劏開黎燒,乾到不得了啦。德國腸併盤,好濃烈既烤香腸味道,腍腍的肉腸,都唔硬既?鬼佬腸都幾咸下喎,要用大量茄汁混芥辣先入得口 ﹗
卡樂 B 薯片
金牌 gold label
Chill
芝麻雞中翼
德國腸併盤
2014-04-18
$600 (宵夜)