2012-06-23
7點半黎到都有位,,唔洗等好耐,,而且4人位..我地2個人坐..好多位放牛同野食呀!!呢個真係值得讚環境都好乾淨!!唔錯!!我地2個人都係118$果個價任食牛SABUSABU 一埋位就揀左湯底, 要左個昆布同泡菜湯底,我覺得2個都好岩食..而且一個味濃..一個味淡..2樣都好好味..之後就黎左碟牛..好快手呀!!應該第一碟就最好..點好?佢食落去會有口感..好好咬..唔洗咬好耐就食到..唔似街市買平果D又或者去酒樓平價打邊爐果D好"梗"..好好味!!!!涮幾下D色開始完全變就好喇..生生地都唔錯!!!我想試好耐啦呢間..的確第一次唔錯喎!!另外仲有東亞卡買啤酒買1送1..好似都唔錯咁..下次試下先另外服務方面都好快手,,見我地都就食完一整牛就會自動波黎一盤..但黎都2,3次自動波,就要自己叫咖喇..我想知佢地係邊睇我地係食咩價呢@@D湯就黎冇都自動加..服務好好..有個女仔勁好笑容..好鐘意佢XD之後出面D丸都唔差喎..但我SUGGEST唔好食咁多..好易飽..果個素面都好好食..好有咬口..雪雪聲..睇得出唔係CHEAP野既D醬油都任拎..而且有芝麻醬..好似係用黎點牛肉食..但我個
而且4人位..我地2個人坐..好多位放牛同野食呀!!
呢個真係值得讚
環境都好乾淨!!唔錯!!
我地2個人都係118$果個價任食牛SABUSABU
一埋位就揀左湯底, 要左個昆布同泡菜湯底,
之後就黎左碟牛..好快手呀!!應該第一碟就最好..
又或者去酒樓平價打邊爐果D好"梗"..
我想試好耐啦呢間..的確第一次唔錯喎!!
下次試下先
但黎都2,3次自動波,就要自己叫咖喇..
我想知佢地係邊睇我地係食咩價呢@@
D醬油都任拎..而且有芝麻醬..好似係用黎點牛肉食..但我個人黎講麻麻地..可能慣左豉油.
雪糕同M記差不多..但係好易溶..唔好食!!食左少少都冇野..一攤野似CREAM咁X_X
野飲都係用百事...冇氣囉完全...唔掂!!!
總結黎講只有牛係好食