2018-07-14 251 瀏覽
今日成個8咪半都好多人食飯,見到呢間越南野無咩人等,咁我地都肚餓,就等呢間,我地叫左個二人餐,d 野食好快就上哂(15分鐘上完),太快有樣野唔好就係d野好快凍哂。先講下d 南乳吊燒雞,個南乳醬完全無味,隻雞個皮都脆嘅,就咁食仲好食。大蝦膏鮮蝦炒飯個味道唔錯,但我哋懷疑漏咗隻大蝦,點解咁講,因為我地隔離枱個d 都係叫餐,但個個都有隻大蝦係面,但係我地個碟就無,咁可能佢地個餐個飯係有,我地無啦 。 鹹魚炒芥蘭,個菜都甜既,不過一d 鹹魚味都無, 成碟菜得個一舊鹹魚, 唯有當食得健康d . 雞牛豬串燒個沙嗲醬麻麻地,個人認為可以多啲花生醬,咁嗰醬會再香d . 最後要投訴既係個甜品,唔係個甜品好唔好食,係我地叫左4-5次話上甜品,個個職員好似發緊夢咁,上左20分鐘都未上到,我以為係d 咩甜品要焗好耐,原來只係黑糯米飯,唔知係咪d 飯未煲熟總括而言,呢間餐廳可以一試,但唔會再有下一次

總括而言,呢間餐廳可以一試,但唔會再有下一次