carykof
$188+$78任食拖羅海膽壽司放題
carykof
2025-11-03
關注
御品千之味壽司放題已經升級到3.0版本,選擇多咗,九龍灣分店仲將Last order時間改到21:30,夜啲嚟食都得,啱晒我呢啲夜貓!

九龍灣分店地方唔大,全店只得10幾張枱,平日晚市7點前已經爆滿。呢期壽司放題3.0啲壽司款式都幾多,三文魚、帶子、油甘魚嗰啲基本嘢梗有,仲有火炙系列、揚物、小食同埋飲品任飲,每位$188真係好抵,小童同埋長者仲有半價! 加$78升級嘅特上版壽司放題,除咗多30分鐘用餐時間,最吸引嘅就係可以任食多超過20款食物,當中包括藍鰭大拖羅同埋海膽軍艦,呢個價錢任食真係超級抵!

特上升級壽司
第一輪先點齊特上升級嘅各款壽司,入面最吸引拖羅同海膽外,和牛壽司都好好食!
火炙芥末味噌和牛壽司

之後就係狂食拖羅同埋海膽軍艦,千之味嘅大拖羅同中拖羅油脂分佈都好均勻,入口即化,油香滿溢,海膽大大件,一路食一路再點,不停Encore!
藍鰭吞拿魚大拖羅壽司

特上升級仲可任食迷你蟹肉蟹膏杯、迷你三色魚生杯同三文魚海膽花之卷,份量唔大,都幾值得試。
海膽軍艦、三文魚海膽花之卷

除咗壽司同軍艦,其實呢個放題都仲有揚物同多款一品料理,不過呢d我哋都只係點少少淺嚐,大部分時間都主要係食拖羅同海膽。壽司放題已包括自助任飲。要留意$188/位放題時間係60分鐘(45分鐘截單),特上升級放題時間係90分鐘(75分鐘截單),如果浪費壽司飯粒,會以每粒$8計算。
自助飲品

總括而言,如果係壽司控,又想搵個CP值高嘅放題,九龍灣御品千之味絕對值得一試!
收據
收據

P.S. 佢哋喺大埔翠怡花園、元朗合益路都有壽司放題3.0供應㗎!