2021-05-10
好驚喜!真係好驚喜!有$168 任飲cocktail, 我同班friend 都係為咗呢樣嘢嚟!唔止食嘢飲嘢掋,環境仲好清幽,好chill。雖然個價錢咁平,但cocktail嘅款式竟然有咁多,飲兩杯都抵曬喇。(最後我竟然飲咗六杯🤣)。同埋朋友一齊飲嘢食飯傾偈,真係好盡興!鍾意酒味濃啲朋友可以揀Old Skool(右), 有濃沃嘅威士忌味 👍👍,而鍾意甜啲嘅就可以揀Error(左),係椰子、姜同Rum酒,又香又易入口。除咗雞尾酒高水準外,餐廳嘅嘢食都非常出色。如果揀。開一枝酒,仲可以以超優惠價錢嗌生蠔同埋小食炸美國薯條($68)- 非常之好嘅佐酒小食,粗身厚切薯條配上黑松露醬,香脆可口。美國特級安格斯肉眼扒($248)- 嗌咗7成熟,烤得剛剛好。估唔到份量十足,有兩大塊咁多。個牛扒肉汁豐富,肉質軟腍。西班牙式鹽焗原條魚($168)- 賣相吸引,魚肉細嫩無帶腥味。本來以為個味道會好鹹,點知反而係帶岀咗魚嘅鮮味。西班牙海鮮燴飯($168)- 好大盤!三至四人食都可以。材料都好豐富,有扇貝、蜆肉、蝦等等。米飯粒粒分明,煙韌有咬口,唯一美中不足嘅係煮得過濕。煙三文魚明太子意粉($128)- 好香好
除咗雞尾酒高水準外,餐廳嘅嘢食都非常出色。
如果揀。開一枝酒,仲可以以超優惠價錢嗌生蠔同埋小食
煙三文魚明太子意粉($128)- 好香好濃郁嘅明太子醬汁,明太子仲帶有口感,配上煙三文魚,味道好夾,食完仲冇膩感,唔錯。