咁啱喺中上環嗰邊返工,收工經過呢間酒吧餐廳,有室外同室內位置,以橙色作主調,望落幾chill坐得幾舒服,仲有晚市套餐供應,性價比都幾高!晚市套餐包蒜蓉包,前菜可以揀沙律/湯/青口,有扒、意粉同薄餅可以選擇,而且夠足料幾大份!-——————————————🐖◖Baby Back Ribs Set Dinner◗ $188套餐揀咗更配蒜蓉包同青口,前菜嘅青口已經好驚艷,份量出乎意料地多,而且煮得幾鮮甜!豬肋骨上枱都嚇親,真係大大條,仲要根配熱辣辣啱啱炸起嘅薯條,外脆內綿,絕對夠飽!🥙◖Chicken Quesadilla◗ $108墨西哥餡餅有雞肉、牛肉或者蔬菜餡可以選擇,裏面滿滿嘅雞肉粒,混合芝士餡,做到拉絲嘅感覺特別正!仲跟蕃茄莎莎、酪梨醬同酸忌廉,更添風味!🌟Encore指數:8.9/10
-——————————————

🥙◖Chicken Quesadilla◗ $108