2024-05-31 141 瀏覽
成日要出街食又想 Keep Fit!同朋友一齊去美食廣場搵吓啲健康食物先!今次美食廣場有13間餐廳環球既美味食物!呢到每間餐廳都提供由營養師計算的低卡餐單~ 非常之健康!絕對做到keep fit呢一個概念!裝修完之後既美食廣場真係超級舒服!戶外用餐區可以望到維多利亞港的海景!如果想食得健康,真係一定要行過去日本鐵板燒範圍啊啲牛扒同埋雞肉都超級好食!仲有三文魚都係超級健康㗎!同朋友仲食咗拉麵.蛋包飯嘅叉燒拉麵~ 個湯唔會太濃烈,但係又真係啱好啲臉非常爽口!超級美味又健康嘅拉麵~ 我哋仲叫咗胡椒廚房!非常之美味嘅雞扒同埋牛肉胡椒廚房鐵板飯又香口又好食!喺個鐵板上邊撈埋一齊!食完絕對係有令到個胃暖暖既感覺! 永年車仔麵都非常之,好味足料又好食~ 份量非常之充足!

仲有三文魚都係超級健康㗎!

我哋仲叫咗胡椒廚房!
非常之美味嘅雞扒同埋牛肉胡椒廚房鐵板飯

永年車仔麵都非常之,好味足料又好食~ 份量非常之充足!