2018-08-21 161 瀏覽
星期日晚同一大班平時吹開水既網友出黎打邊爐,見幾個月無食過雞煲邊爐,所以今次我揀【至尊】,一黎方便大家搭車散水,2黎當然就係因為平啦!$168無加1,埋單時個個都話抵食😋同埋講真,咁既價錢有咁多野食,咁多款飲品都的確唔錯喇!咁多人!我地有3個煲,我點左一個唔辣,一個小辣,一個大辣,我就一定食大辣啦!但如果有特辣就更加好啦!雞煲佢地都仍然keep住有水準,配菜都上得好快👍同樣地,佢地服務依舊唔好,樓面好似很忙,想搵人加添湯底都無,我跌左筷子叫極佢地都唔應人(明明大家對望住),好在我地張枱近於擺放湯底同碗具用品位置,所以要乜就自己去攞啦!除非你係叫埋單,如果唔係都唔應人⋯⋯⋯哎!不過就算服務麻麻,我仍然都會繼續幫襯佢地🤣因爲辣度我覺得幾好,而且真係好抵食,又方便我搭車返屋企🤪

2018-08-19
紀念日