2023-06-24
🦄今日想同大家介紹一間令小編超級驚喜嘅餐廳,💟佢係一間位於中環嘅酒吧,裝修風格非常特別,🚀充滿未來感。🥰重點係佢哋嘅嘢食真係非常高質,選擇亦都非常之多適合唔同口味嘅人,🪼呢度夜晚有時仲會有埋dj 喺度,真係絕對100%回頭!❗️❗️❗️.🐷酥炸羊肋骨 👅9/10 😋炸羊肋骨外面做到好酥脆嘅感覺,羊臊味唔算太重,💜仲可以沙律醬一齊食,攞嚟送酒一流。.🐷白酒羅勒煮托托蜆 👅9.5/10😋每一隻蜆都勁大隻,一碟嘅份量好多,🤣每一個顯學都仲有顯肉喺入邊,🌴唔會甩晒出嚟,有淡淡羅勒嘅香味超正。.🐷牛油果三文魚籽羊奶芝士伴酸種麵包 👅9/10第一次食羊奶芝士加三文魚嘅配搭,😋味道非常之夾,🥰牛油果同埋羊奶芝士好creamy,仲有少少三文魚籽增加鮮味。.🐷芝士焗龍蝦意大利飯 👅9/10🦞有半隻芝士焗龍蝦喺上邊,肉質非常爽彈。🙌🏻下面嘅意大利飯好creamy 但係唔會太漏,😛質地亦都比較有咬口。.🐷炭燒澳洲和牛肉眼 👅9.5/10和牛肉質粉嫩,生熟程度啱啱好,😋入面非常juicy,💕外面仲有炭燒嘅香味,🫶🏻牛肉味非常之香濃,油脂比例亦都唔高。🥳.📍 HOLDON (中環)中環雲咸街29號LKF29地下及1樓
🐷酥炸羊肋骨 👅9/10
🐷白酒羅勒煮托托蜆 👅9.5/10
🐷牛油果三文魚籽羊奶芝士伴酸種麵包 👅9/10
🐷芝士焗龍蝦意大利飯 👅9/10
🐷炭燒澳洲和牛肉眼 👅9.5/10
📍 HOLDON (中環)
中環雲咸街29號LKF29地下及1樓