2009-11-12
Search 左都係去番稻香. 點解? 因為有d名牌效應, 而且好耐之前都打過, 唔算貴, 食物質素都ok, 所以在大家冇所謂之下, 就黎呢度.因為時間尚早 (6.30), 所以都叫容易搵位. 我地6個人坐低就睇有咩好食.等緊之際, 有侍應成日問我地要唔要個番茄乜乜湯底, (好似都唔平, 成夠水個) 仲2次咁多. 之但係可唔可以比d時間我地睇仲有冇其他野簡.最後我地簡左個豬骨湯底 (好似58蚊), 另外就order 其他一般邊火鍋料.整體食物都ok, 新鮮, 至於價錢, 正常時段當然係正價, 由2x 至4x 不等.可樂5蚊罐, 唔算貴, 可接受.個場就真係比較嘈, 唔係我問題, 原來我d朋友都有同感. 不論係食客, 就連講電話既人都感受得到. 嘈既指數真係100%, 我講電話時個fd 仲問我你響邊, 我以為你去左邊個大排檔.最後我覺係嘈d, 不過都可以選呢間, 因為真係就腳. 出到街大把車走.
可樂5蚊罐, 唔算貴, 可接受.