2025-01-11 156 瀏覽
#20250105 📝 📍 #回春 @springtidehk 荔枝角福榮街538號喜遇地下1號舖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖#巴斯克燉雞 $98💭 平時見巴斯克通常都跟芝士蛋糕,今次跟燉雞完全唔知係咩🤔好欣賞呢度個menu每樣野食底都有列晒用咩材料去煮,咁就唔會叫左啲唔岩食既野,有三塊雞扒,髀位所以勁滑勁彈牙,配料有翠玉瓜同啲三色椒,連埋個酸酸咸咸既汁食,既開胃又健康🐔.#斧頭豬鞍伴紅酒川貝肉桂燉啤梨 $148💭 首先係個斧頭扒真係整得好好,雖然好厚身但係一啲都唔會韌,啖啖咬落去都有肉汁完全唔會柴口🐷就咁食都已經好味,如果點埋個甜甜地既紅酒汁食就變左另一種感覺,呢道餸最抵係佢仲有個用川貝肉桂燉過既啤梨,甜得尼好juicy,係唔錯既甜品🍐.#櫻花帶子奶油意粉 $98💭 唔知點解望到呢碟意粉一上枱就覺得個賣相真係好有「回春」既感覺,好襯佢地個舖頭名,面頭有兩粒大大既彈牙帶子,然後係意粉入面有海量既櫻花蝦,啖啖食落都充滿鈣質既口感,再加上用左好多蒜頭調味,十分之好味🍝. 🥢 #金駿眉茶 💭 呢度每叫一個主食就可以免費跟一杯凍茶或者熱茶,加錢升級咖啡或者果香芳療特飲亦得,食完慢慢嘆返杯
#20250105 📝
📍 #回春 @springtidehk
荔枝角福榮街538號喜遇地下1號舖
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#巴斯克燉雞 $98

#斧頭豬鞍伴紅酒川貝肉桂燉啤梨 $148

#櫻花帶子奶油意粉 $98

🥢 #金駿眉茶
💭 呢度每叫一個主食就可以免費跟一杯凍茶或者熱茶,加錢升級咖啡或者果香芳療特飲亦得,食完慢慢嘆返杯野飲享受下佢地舖頭既環境,學習下慢活都唔錯🍵

#荔枝角美食 #🐷在荔枝角 #🐷_食