2021-06-01
應該無咩人唔識呢間人氣長期高企,真係我每!一!次!經過都會見到有人龍喺 @pagehotels 地下嘅𝗣𝗮𝗴𝗲 𝗖𝗼𝗺𝗺𝗼𝗻吧☻︎我哋𝘄𝗲𝗲𝗸𝗱𝗮𝘆大概三點嚟到,都要等大概𝟭𝟱分鐘🥵真係好受歡迎啊!正常的話會有𝟲𝟬分鐘限時,不過當日我哋坐低後都無咩人,坐到六點閂門都可以~ღ 𝗛𝗼𝗺𝗲𝗺𝗮𝗱𝗲 𝗧𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝘂 $𝟱𝟮一心嚟試佢哋嘅𝘀𝗶𝗻𝗴𝗮𝘁𝘂𝗿𝗲 𝘁𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝘂🤪第一感覺係⋯有啲細~食落咖啡比較香濃,食到尾會有少少酒香,而啲𝗰𝗿𝗲𝗮𝗺又真係幾滑!整體來講,係好食但又未至於𝗯𝗲𝘀𝘁 𝗶𝗻 𝘁𝗼𝘄𝗻,有少少𝗼𝘃𝗲𝗿𝗿𝗮𝘁𝗲𝗱🤏🏻唔會想大熱天時排隊再食🤭同行朋友話𝗽𝗶𝗰𝗶好食啲🤣╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟲/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟳.𝟮/𝟭𝟬𝗣𝗮𝗴𝗲 𝗖𝗼𝗺𝗺𝗼𝗻 @pagehotels✵ 𝒍𝒐𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 • 𝒆𝒏𝒗𝒊𝒓𝒐𝒏𝒎𝒆𝒏𝒕 𝟳.𝟲/𝟭𝟬╰┈➤ 📍#BELLYwongs_TST #BELLYwongs_jordan✵ 𝒄𝒖𝒊𝒔𝒊𝒏𝒆 • 𝒇𝒐𝒐𝒅 𝟳.𝟲/𝟭𝟬╰┈➤ #BELLYwongs_cafes #BELLYwongs_sweets✵ 𝒑𝒓𝒊𝒄𝒆 𝒓𝒂𝒏𝒈𝒆 • 𝒂𝒇
ღ 𝗛𝗼𝗺𝗲𝗺𝗮𝗱𝗲 𝗧𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝘂 $𝟱𝟮
𝗣𝗮𝗴𝗲 𝗖𝗼𝗺𝗺𝗼𝗻 @pagehotels
✵ 𝒄𝒖𝒊𝒔𝒊𝒏𝒆 • 𝒇𝒐𝒐𝒅 𝟳.𝟲/𝟭𝟬
✵ 𝒑𝒓𝒊𝒄𝒆 𝒓𝒂𝒏𝒈𝒆 • 𝒂𝒇𝒇𝒐𝒓𝒅𝒂𝒃𝒊𝒍𝒊𝒕𝒚 𝟳.𝟮/𝟭𝟬
╰┈➤ #BELLYwongs_affordable • $𝟱𝟬/𝗽𝗽
✵ 𝒔𝒆𝒓𝒗𝒊𝒄𝒆 𝟳.𝟴/𝟭𝟬
✵ 𝒓𝒆𝒗𝒊𝒔𝒊𝒕 ᴍᴀʏʙᴇ