---
2008-04-15 12 瀏覽
Chocolate fudge cake + chicken caesar一個人, 唔知食咩好, 望到佢個招牌, 就入左黎唔點太多, 一個salad加一份cake, 食落都好似冇咁肥salad清清地, 唔特別, 不過雞肉幾好, 可能落左sauce調味掛, 菜就好新鮮, 食落好好口感, 不過有少少芝士, 我唔記得叫waitress幫我skip左佢; Chocolate fudge cake, 望落好大件, 而且成舊都係朱古力, 不過有個vanilla雪糕dun反, 食落出奇地好, 朱古力又香又滑, 我自己好鍾意埋單唔使一百蚊, 好便宜, 在hyper inflation既情況之下, 係soho呢一區食野可以一百有找已經好少有

一個人, 唔知食咩好, 望到佢個招牌, 就入左黎