2024-01-22 48 瀏覽
平時燒烤先會入去嘅大尾篤,裡面原來有間名為[龍門客棧]嘅Dragon Smash🧐🧐🧐 ,睇名以為食中菜啦😗 ,無諗到竟然係間漢堡飽🍔 店😳😳😳 ,即刻入去探究一下🤪 。我地叫咗兩個套餐,A餐嘅熱狗份量十足👍 ,香腸新鮮煮得非常入味😚 ,入口彈牙又多汁😋 ;C餐嘅雙層漢堡口感絕佳😘 ,見到餐牌註明由絞和揉肉,至出品全部都係自家制作🫶 ,並且採用100%美國牛肉,並非交來的合成肉,超級有誠意🫶🫶🫶 食落口真係同普通漢堡牛肉完全唔同🤭 ,特別香特別滑🤤 牛味超濃郁🐮 ,層次味道豐富,惹味推薦😚😚😚。套餐配埋淋滿香濃芝士汁嘅霸氣薯條🍟 ,每條都散發著芝士的芳香🧀 ,越食越上癮🤤 。餐廳氣氛猶如外國cafe❤️ ,情調十足,晚上去更加充滿異國情懷😚 。