2022-04-24
疫情緩和食肆多返人有返啲生氣😎見川菜館推點心放題就黎試吓有冇咩特別呢個係星期六日menu,如果係weekday會包多幾款主食,weekend就主要食點心。餐廳會先offer全部點心先上一round,有咩唔想要可以講定先,我哋怕太飽放棄左素菜包,其他都有試。上到黎每樣野都係細細份👍🏽唔洗好快就飽左,蝦餃燒賣豆苗餃呢啲同平日飲茶差唔多,無咩特別,味道唔錯嘅😊好鍾意個酸辣抄手,前後叫左4份🤣😎爆汁芝麻牛肉鍋貼都好好食,juicy帶麻香🧐蔥油餅形狀好特別,一舊卷咁,不過我prefer平日食開一塊塊嗰啲😆燒鵝包、魚香茄子芋角都係啲較特別嘅點心,好食嘅,無伏Salad bar有唔少冷盤選擇,每樣都配唔同sauce,可以每樣都試吓,個人特別喜歡酸辣拌闊粉同五香牛肉。仲有kimchi,要健康嘅都有菜salad嘅🤣最後食多碗豆腐花解辣就啱啱好!90分鐘食係有少少急,食物水準唔錯,環境舒服,值得黎食
😊好鍾意個酸辣抄手,前後叫左4份🤣
😎爆汁芝麻牛肉鍋貼都好好食,juicy帶麻香
😆燒鵝包、魚香茄子芋角都係啲較特別嘅點心,好食嘅,無伏
最後食多碗豆腐花解辣就啱啱好!
90分鐘食係有少少急,食物水準唔錯,環境舒服,值得黎食