2017-06-13 2069 瀏覽
點心加雞煲真係係我第一次食我地一行兩人去呢間叫食力既食個雞煲放題晚市套餐我好揀既係香辣雞煲再加無限任飲套餐 每位168 呢度既食法好得意, 一個套餐就包左三個食法點心,雞煲,火鍋 嗌左個香辣香煲揀好左中辣之後店員就會送上一份點心拼盤, 火鍋什錦拼盤一份同埋一份蔬菜 點心黎講原本都冇咩大期望, 但佢竟然有我最鐘意既蝦餃!!!大大粒又多汁 正 食完點心之後雞煲都岩岩好食得哇一打開好香濃既雞味, 雞件數目唔算多, 但勝在大大件, 而且同D辣味MIX埋一齊之後, 都KEEP到鮮嫩既口感, 越食越辣就越想繼續食!! 食完雞煲之後就可以叫佢加水變左打邊爐了, 佢本身都有送D配料係FOR打邊爐的 又有肉又有丸又有海鮮, 講真選擇算係多既, 而且賣相都唔差, 特別係丸類同海鮮, 新鮮到一開始個兩隻蝦仲係識郁郁下的!! 食落每一樣材料都唔差, 最正係個湯底吸收哂雞煲既精華所在, 個湯辣辣地幾野味!! 食到呢度都飽飽地, 其實仲可以後加食材的, 真係食到飽都未食完~~
點心加雞煲真係係我第一次食
我地一行兩人去呢間叫食力既食個雞煲放題晚市套餐
我好揀既係香辣雞煲再加無限任飲套餐 每位168

呢度既食法好得意, 一個套餐就包左三個食法
點心,雞煲,火鍋

嗌左個香辣香煲揀好左中辣之後
店員就會送上一份點心拼盤, 火鍋什錦拼盤一份同埋一份蔬菜

食完點心之後雞煲都岩岩好食得

2017-05-10