2018-10-30
幫同事FAREWELL,一齊來吃午飯豉油雞: 佢地話個汁好食, 又真係唔錯, 甜甜地GE豉油, 雞肉幾滑,送飯一流。2面黃: 唔知係咪俾錯, 變左賽磅蟹2面黃, 有隻生蛋俾我地撈, 賽磅蟹幾滑,有少少奶味, 但個2面黃就唔係2面煎過的, 只像普通麵餅。松露帶子餃: 松露味就無乜喇, 但都成大塊帶子, 幾鮮味, 個餃入面有蝦同西芹溝埋GE餡, 好食。原個南瓜飯: 成個南瓜都食得, 同事話好食。瑤柱叉燒腸: 入面真係幾多瑤柱, 比平時的叉燒腸多左D鮮味, 叉燒都多, 足料, 腸粉皮都幾薄。燕窩EGG TART: 燕窩無味的, 個TART 微暖, 少少奶味, 唔甜, 個酥皮好鬆, 唔算好油GE, 再甜D 會好D, 而家太淡。馬豆糕: 唔會太甜, 好食, 馬豆再林D就好。
原個南瓜飯: 成個南瓜都食得, 同事話好食。
馬豆糕: 唔會太甜, 好食, 馬豆再林D就好。