(非會員)
2008-02-21 30 瀏覽
我和男友都愛吃日本野~尋日行經旺角, 見肚餓就入去坐下環境:1.燈光昏暗, "黑店"一間食物:1.第一次O係日本餐廳, 用生抽去點野食!2.魚生是比次級還要低級, 仲要每一塊都係未斬斷, 男友認為他們是用生果刀切刺身3.食物一點也不新鮮抵食:好彩, 我同男友first order 時唔係叫左好多, 因為食左第一塊魚生已經難食到想走1. 埋單: 90幾, 但一D都唔覺值, 因為食既野係比垃圾還要垃圾, 但呢個價可以食到更多其他更好食既日本野!2. 一個"明太子沙律" 要$30幾, 賣相幾好, 但全部都係青瓜絲, 同落勁多沙律醬, 個人而言係一D都唔抵食如果對食係無要求, 同埋唔介意O係日本餐廳食一D都唔新鮮既生抽魚生, 不如O係supermarket 買完返屋企自己一路坐sofa 睇電視, 一路用生抽慢慢歎仲好la, 起碼環境,服務同清潔程度都比呢間黑店好!
我和男友都愛吃日本野~
尋日行經旺角, 見肚餓就入去坐下

環境:
1.燈光昏暗, "黑店"一間

食物:
1.第一次O係日本餐廳, 用生抽去點野食!
3.食物一點也不新鮮

抵食: