2022-09-11 17 瀏覽
Spicy Hamlet🌶🌶🌶🥢🧉🥂🍺🍸🍾..出開旺角,經過黑布街見到一間滿有小清新既川菜餐廳🥢,坐位不多,未到食飯時間已經有人等位,好爆!結果我book 左位,亦花了接近 60mins 由安頓好到可以坐底可以吃飯,很誇張呢!等左咁耐當然要試試他家主打:麻辣黑松露 /日式壽喜燒味干鍋等口味,因為都係餐廳自家創‼️🔸估你唔到麻辣黑松露干鍋 $2xx up一大干鍋裡有:五花肉、濃汁牛丸 (振興)、娃娃菜、金針菇,仲有爽脆粗薯條,滿滿麻辣黑松露醬確是惹味,自由配搭,亦很好下飯呢!餐廳仲提供串燒🍢,普遍每串 $3x up,分別點選左:日式燒鰻魚串、辛手雞棒肉串、川燒薄牛舌串、川燒魷魚鬚串、Juicy台灣腸串、川燒牛肉串,用來佐酒更有風味。不喝酒,也可以喝點冰凍特飲消消暑。除此之外,餐廳每晚9:30pm 都會調校燈光,搖身一變變成酒吧形象,有水煙提供,更有意思‼️..×××××ש旺角黑布街21號地舖..

Spicy Hamlet🌶🌶🌶🥢🧉🥂🍺🍸🍾

🔸估你唔到麻辣黑松露干鍋 $2xx up