2020-09-13
呢間一直都好想試,成日會喺ig見到好多人去打卡,穿過樓梯直上就到了,門口已有多個打卡位餐廳裝潢以黑白做主題,每幅牆身都畫滿不用圖案,環境都好大好舒適再行入啲有另一邊一樣好靚,仲有個小小窗口2人位先點個彩花之里·溫室下午茶set,成個set都好靚,可用牆身做背景影先來鹹點泰式炸魚蛋及吉列炸蝦,鹹鹹香口又脆身,都不錯喔之後就三層架甜點上場了,最上層有馬卡龍,另外仲有uluru chocolate,入口勁濃朱古力味啊中層係蛋糕仔,有林明頓蛋糕,Mocha及柚子味,每款都走清新路線,唔會甜到好膩下層係迷你蘋果金寶,好似牛角包口感又有果肉喺入面,仲有好奶滑嘅藍莓乳酪另一個用玻璃球器皿裝住嘅係迷你朱古力糖果溫室,入面好似泥嘅係朱古力餅碎,都幾好味餐飲我叫咗玫瑰花茶,好清香又可解一點甜膩,最後走時可影相打下卡
再行入啲有另一邊一樣好靚,仲有個小小窗口2人位
先來鹹點泰式炸魚蛋及吉列炸蝦,鹹鹹香口又脆身,都不錯喔