2023-06-26
2023.06.25今個週末早上先完成練習🏃♀️同工作💼沖完個靚涼🚿又換番套放假先著得既衫✨出去慢活一下🙂去紅磡碼頭吹海風之前🌊去咗黃埔地鐵站🚉附近睇吓有咩好食👀之後見到呢間🆕新開外賣小食店🥡主打三文治🥪有慢煮豬肉眼系列🐷慢煮雞胸系列🐔自家製手打蝦餅系列🦐素菜之選🌱經典之選👑 (所有三文治免費烘底🆓)另外仲有水果乳酪特飲🥭🫐🍓當然要幫襯下🙌🏻今次我揀咗慢煮豬肉眼系列🐷既忌廉芝士菠菜豬肉眼三文治🧀️🐷🥪$42➕雜莓乳酪特飲🍓🫐$26➕芒果乳酪特飲🥭$26三文治好窩心咁開一半🔪係透明盒蓋已經睇到好厚身同足料🫶🏻而且即叫即整👨🏻🍳所以好熱辣辣🔥食落濃濃既芝士🧀️夾雜係菠菜中而豬肉眼嫩滑又Juicy❤️三文治軟硬度剛剛好💯而兩杯乳酪岩曬夏日炎炎涼心涼❄️加上岩曬做完運動recovery🔋飲落Juicy濃郁又有果肉食👅仲要咁既價錢真係好抵呀🤟🏻大家經過黃埔都記住幫襯下🤟🏻
大家經過黃埔都記住幫襯下🤟🏻