之前食過一次,覺得味道唔錯,價錢合理,就支持一下黃店,再次嚟幫襯係門口睇緊menu,當時道門係開咗,咁我睇完諗住行入去個下,門口個staff突然閂咗道門😐 以為係入面滿座無位,就望一望入去,個staff隔住道門問幾位,我答完兩位,可能聽唔清楚佢先開返道門再問多次幾位😥其實道門咁厚,係咪一開始就開門問會好啲呢?係門口scan完安心出行,個staff拎住部電話行過嚟scan針卡,同一時間叫我出示返安心出行頁面+探熱+把遮放出面,當下手忙腳亂,跟足佢指示做完之後,未放得切把遮,個staff即刻大聲講: 把遮放門口呀聽完呢句之後已經無心情食餐飲業有時好忙大家都明,但個態度唔洗欠咗你咁,未開始食野已經受氣,睇返其他人review都好多人提到職員態度問題,希望可以重視一下,客人唔係入嚟俾你呼呼喝喝的

聽完呢句之後已經無心情食