鄰近黃埔地鐵站既Niksen Koffie走文青藝術風 ,近 6000 呎既空間十分寬敞舒適🤗,Cafe 並以大地色同粉色為主調,明亮木系既環境感覺好悠閒,岩哂打卡!佢地仲係Pet friendly既餐廳🐶🐱可以帶埋主子過黎hea💕💫 原隻龍蝦香蒜忌廉汁意大利飯 $208原隻龍蝦已預先起肉,啖啖肉~意大利飯口感帶嚼勁,而且有忌廉奶滑既味道,裏面加入露荀粒亦能增加口感~💫 日式和風章魚燒薄餅 $98 薄脆既pizza批底,上面加有章魚粒、照燒汁、紫菜同木魚絲,將章魚燒玩味變身成Pizza!🍕💫 士多啤梨拿破崙抹茶芭菲 $98 芭菲不單造型靚,仲好有內涵😚面層係烤到酥脆既千層吉士酥,帶點蜜甜味道~仲有雲呢拿雪糕、忌廉、麥脆粒、抹茶寒天同牛奶麻糬,加埋酸甜士多啤梨片🍓層次豐富又好味~💫 香印提子吉士撻 $62吉士撻好厚身,上面鋪滿香印提子粒~💫 凍竹炭黑芝麻鮮奶 $52🥳優惠情報🥳食客在餐廳內拍照,上傳相片到 Instagram 並 @niksenkoffie,即可獲得餐廳指定口味芭菲 ( 價值 HK$98) 一份📍Niksen Koffie @niksenkoffie紅磡黃埔天地

💫 原隻龍蝦香蒜忌廉汁意大利飯 $208

💫 日式和風章魚燒薄餅 $98

💫 士多啤梨拿破崙抹茶芭菲 $98

💫 香印提子吉士撻 $62
吉士撻好厚身,上面鋪滿香印提子粒~

💫 凍竹炭黑芝麻鮮奶 $52

🥳優惠情報🥳