前排同朋友係黃埔食左間以綠色裝修為主既𝚌𝚊𝚏𝚎💚環境幾舒適,空間幾大~仲有好多綠色植物係餐廳裡面🪴後來查返資料佢有另一間分店係長沙灣,個間主打 𝚋𝚊𝚛 𝚊𝚗𝚍 𝚍𝚛𝚒𝚕𝚕,哩間就主打 𝚋𝚊𝚛 𝚊𝚗𝚍 𝚌𝚊𝚏𝚎,今次同朋友黎食 𝙳𝚒𝚗𝚗𝚎𝚛,覺得價錢稍微有𝚍貴🤏🏻人均夜晚應該要$𝟸𝟶𝟶-𝟸𝟻𝟶左右🤔不過𝙳𝚒𝚗𝚗𝚎𝚛 𝚖𝚎𝚗𝚞選擇都幾多下🥩廚師精選「封門牛柳」扒𝟼安士$𝟷𝟽𝟾我地叫左五成熟,個樣吾錯,牛肉味香濃,唔會韌👍🏻伴碟有薯蓉、野菌同雜菜,味道都唔錯✨🍗𝟷𝟸小時慢煮法式油封鴨髀$𝟷𝟼𝟾肉質幾軟淋,外皮香脆,不過擺盤差左𝚍🤣如果多𝚍醬汁應該更好~🦐炸蝦滑春卷(跟餐+$𝟺𝟾)哩個好好食❤️裡面好多蝦滑,上到黎熱辣辣。值得叫👍🏻🍋檸檬蜂蜜冷泡茉莉$𝟹𝟻🍓草莓髒髒$𝟺𝟶哩度出奇地野飲好平價🤣同主食相反🫢餐廳仲有提供唔少酒類飲品同特飲,今次呢兩杯賣相都好靚,打卡一流,味道都吾錯👍🏻

🥩廚師精選「封門牛柳」扒𝟼安士$𝟷𝟽𝟾

🍗𝟷𝟸小時慢煮法式油封鴨髀$𝟷𝟼𝟾

🦐炸蝦滑春卷(跟餐+$𝟺𝟾)
哩個好好食❤️裡面好多蝦滑,上到黎熱辣辣。值得叫👍🏻

🍋檸檬蜂蜜冷泡茉莉$𝟹𝟻
🍓草莓髒髒$𝟺𝟶