天氣熱辣辣🥵,今日想食啲麻辣嘅嘢,於是就去咗尖沙咀烤魚叔叔食烤魚啦!餐廳透光度一流,環境衛生好好,令我食得好放鬆同舒適。餐牌唔止有多款烤魚,仲有好多唔同嘅火鍋配料同串燒添,好豐富呀。🙆‍♀️🐟 鮮青椒爽麻烤魚。我試咗佢哋嘅招牌鮮青椒爽麻烤魚,魚我就揀咗江團魚。唔唔唔唔😌,食落淡淡魚肉,魚香濃郁!烤魚汁好濃郁,亦都唔會蓋過魚嘅鮮味!味道好豐富,好暖胃!超🈵足😊食完烤魚,梗係要嗌啲配料嚟打邊爐啦,一鍋二食!好正!我哋叫咗特級蟹棒,同魚腐,因為呢兩樣嘢都係可以好充分咁沾滿烤魚汁,咁咪唔會嘥晒啲烤魚汁囉😙 特級蟹棒好有蟹味,用嚟打邊爐就一流啦!魚腐就更加唔使講啦,係打邊爐必叫嘅嘢,魚腐嫰滑,外皮脆脆,出色!☺️其實本身都夠飽,但見到呢個🍆燒茄子,實在抵唔住誘惑一定要叫黎食呀!燒茄子燒到超香軟,上面仲充滿蒜頭🧄,比一隻手掌大嘅茄子,好正囉🥳