羊肉醬炒貓耳朵意粉 呢道菜啲意粉好似貓耳仔咁嘅形狀,超可愛!🐱羊肉醬味濃郁,有啲孜然香氣,羊肉冇騷味,仲炒到啲意粉吸晒醬汁,好惹味~每啖都係滿滿嘅肉香,重口味必試!🍝✨黑啤自家製煙燻豬腩肉意大利飯 哇,呢道意大利飯真係有驚喜!豬腩肉煙燻得香到飛起,入口仲有黑啤嘅微苦同焦糖香,意大利飯煮得啱啱好,濕潤又唔會太稀,好有層次感,食完真係好滿足呀~🍺🍚💯手撕豬漢堡配薯條🍟 呢個漢堡真係無得輸!手撕豬肉夠juicy,配埋啲酸酸甜甜嘅醬汁,仲有啲微微嘅煙燻味,夾住鬆軟嘅包,一啖落肚超滿足!薯條係外脆內軟嗰隻,配埋個醬汁,簡直係罪惡嘅快樂~🍔🤤咖啡拖肥榛子朱古力千層酥配香草雪糕 拖肥同榛子嘅香味好濃郁,每層千層酥都係脆卜卜,配埋香草雪糕嘅滑,同微苦嘅咖啡朱古力,甜而不膩,食落去又香又滿足,完美!🍫🍨✨72%鮮奶黑朱古力 呢杯朱古力飲品真係超正!用咗72%嘅黑朱古力,苦同甜啱啱好,仲有鮮奶嘅香滑,飲落去有啲微微嘅厚重感,但又唔會太膩,簡直係朱古力控嘅天堂!🍫🥛❤️薑味麻糬窩夫配黑芝麻蓉及朱古力雪糕 呢個窩夫好特別!薑味有啲暖胃嘅感覺,麻糬煙煙韌韌,配埋黑芝麻蓉嘅濃香同朱古力雪糕嘅甜潤,呢個組

羊肉醬炒貓耳朵意粉

黑啤自家製煙燻豬腩肉意大利飯

手撕豬漢堡配薯條🍟

咖啡拖肥榛子朱古力千層酥配香草雪糕

72%鮮奶黑朱古力

薑味麻糬窩夫配黑芝麻蓉及朱古力雪糕
呢個窩夫好特別!薑味有啲暖胃嘅感覺,麻糬煙煙韌韌,配埋黑芝麻蓉嘅濃香同朱古力雪糕嘅甜潤,呢個組合好出奇,但啲味道好夾,食到最後都唔捨得停口呀!🧇🍡🍦