(非會員)
剛剛食完晚餐回來, 急不及待上來推介 即使冇咩食法國菜經驗, 都唔怕唔識點菜... 店長, 甚至大廚, 都十分主動介紹... 而且每款菜式, 廚師都做到好"法式", 味道十分突出. 頭盤是鵝肝burning cream, 鵝盰醬上面竟然可以"burning cream", 味道十分match.我的主菜是tenderloin beef, 牛肉切成小片上碟, 周邊包圍多種不同配菜, 十分豐富, 牛肉十分soft, 每款配菜均有驚喜.我husband 點的是超大虎蝦 + 帶子... 海鮮本身的味道充份被帶出... 不過, 他今餐的最愛是我的wasabi味薯茸 下餐一定要試下煎鵝肝, 鴨胸, 同埋法國兔肉.. 或者法國乳鴒.
剛剛食完晚餐回來, 急不及待上來推介

2009-08-02