餐廳: 啖啖燕窩 (駿運工業大廈)
資訊:

2023-01-14 72 瀏覽
女仔要keep住靚靚,除左搽護膚品,平時都要進補下,朋友推介呢間話啲燉品日日鮮製,產品款式又多,就上左嚟;環境都好乾淨企理,有多個雪櫃放pack好嘅訂單同現貨,仲有卡位比客人現場即食地上最強XO醬蘿蔔糕臨近新年見佢推出左「地上最強XO醬蘿蔔糕」,等我試下係咪真係咁勁先!蘿蔔糕以大量瑤柱臘味鋪面,一切開已經見到好多粗粒蘿蔔🥕,食落一啲都唔粉,煎香加上超多瑤柱嘅XO醬,簡直係錦上添花!辣得好過癮3.6牛乳木瓜奶凍雪燕3.6特濃鮮奶凍3.6牛乳燉蛋全部都加入左3.6牛乳🥛,奶味香濃,每款甜品都係即日製造同好足料,燉蛋好濃蛋香,奶凍嫩滑,樣樣都好正蒜香花膠好滋補嘅小食,熱水浸10分鐘就食得,花膠好有嚼口,🧄啲蒜超多,食完嘴唇邊好痺😆啲汁都唔少,建議可以煮個素麵撈落去慢煮雞胸肉冰隔拎出嚟用微波爐叮2分鐘就食得,好方便!有7種口味,我揀左經典鹽味、辛香黑椒、黃金鹽酥、惹火BBQ、蠻香土匪,試勻曬始終都係忠於經典鹽味,啱曬健康人士

地上最強XO醬蘿蔔糕

3.6牛乳木瓜奶凍雪燕