2018-08-20 2189 瀏覽
之前睇過廣告慕名而來我地食既係午市 晚市實在價錢太高了負擔唔起 第時一定要食一次晚市今次訂左位所以可以坐壽司吧!日本師傅好可愛好型 一路等一路睇住兩位師傅整壽司都係種享受侍應仲會遞上熱毛市抺手抺嘴 好細心咁我就叫左個自選既壽司套餐 友人就叫左個貴啲既十二件壽司餐(唔記得左個名)兩個餐都配有前菜雖然係前菜 但一啲都唔求其!仲好好食沙律新鮮不再講 中間碟牛肉肉味好香 肉質軟熟 直情想單點多錢份食 哈哈而右上角既係蒸蛋不過食完個前菜都有4 5成飽主菜上面既係貴啲個餐 下面係自選既壽司每樣都好食 生既鮮甜 玉子就軟綿綿 但感覺到佢每一層一層既口感 入口即融而且食完會有甜甜既蛋味係個口友人玉子燒魔人都讚不絕口當中較出色既係甜蝦 甜蝦真係最好食!好甜好多汁 另外就係上圖綠色餡果個卷 味道好得意 咸咸地辣辣地 中間既餡係脆架!!估唔到而本身怕食海膽既我都勇於試左舊 佢地既海膽一啲都唔腥 都冇奇怪味 平時驚食既朋友都可以試下呀!食完主菜就有甜品 呢個芝麻雪糕都好好食 好濃芝麻味 我覺得同movin pick一樣level鍾意食壽司既人一定要黎試下埋單兩個605$ 有加一
之前睇過廣告慕名而來

今次訂左位所以可以坐壽司吧!
日本師傅好可愛好型 一路等一路睇住兩位師傅整壽司都係種享受
侍應仲會遞上熱毛市抺手抺嘴 好細心