2021-05-01
餐廳裝修十分美輪美奐,樓底高, 空間感十足, 座位舒適寬敞, 最喜歡天花板的一群魚形吊燈, 好似 魚群在客人頭頂上游來游去, 十分精緻吸引。紅燒煲仔翅(每位)(優惠價)$188店員即場用gas爐原煲魚翅在客人面前煮滾, 上枱時 ,熱燙燙 ,香氣十足, 打開蓋時看見足足三兩魚翅, 一疏梳的魚翅在煲內, 賣相吸引,令人垂涎, 湯底十分鮮味帶黏黏的口感, 配上爽口芽菜,感覺 變得清爽, 每口都色、香、味俱全, 鮮味衝擊味蕾 ,十分享受。上湯焗西澳洲龍蝦伊麵底$388西澳龍蝦用傳統上湯烹調 , 保持原汁原味, 大隻西澳龍蝦, 啖啖肉, 賣相吸睛, 肉質超級彈牙和鮮味, 精華盡在伊麵, 完全吸塑了龍蝦汁的鮮味, 滋味大大提升, 伊麵煮得剛剛好不會過諗, 口感一流 , 仲足足四人份量,令人食指大動。原隻鮑魚(四隻)滑雞煲$228肥美的原隻鮑魚, 柔光亮麗 ,是我的至愛 , 十分彈牙 入味, 鮮味在口中爆發, 膠質口感, 滿滿膠原蛋白, 滋補養顏, 女士恩物, 跟配的雞肉十分軟嫩滑溜。
紅燒煲仔翅(每位)(優惠價)$188
上湯焗西澳洲龍蝦伊麵底$388