2022-07-17 57 瀏覽
😎🥳上網睇呢間新加坡菜地道燒魔鬼魚,於是同朋友黎食lunch試下!~地道燒魔鬼魚特別出色,🤓而且餐廳環境又光猛!新加坡菜式選擇都好多,lunch time時段更加抵食~以下係詳細食評🥰▫️南洋咖也多士/班蘭⭐️ 強烈推介⭐️厚厚一層牛油,配上班蘭醬,鮮甜香口幼滑,多士香脆!唔錯~🤓.▫️魔鬼魚辣死你媽,椰漿飯⭐️ 強烈推介⭐️估唔到有得食地道燒魔鬼魚!呢款係我最鍾意食既菜式,參巴好香,而且辣辣地好開胃!😏肉質都好嫩~再配上乾蔥頭既酸辣汁,更加好食!如果椰漿飯更加重椰漿就會更加完美~😍.▫️新加坡海南雞飯海南雞肉質都算幾嫩滑,不會浸得過熟,恰到好處,份量唔算多,但足夠女生一人份量~😎▫️檸檬薏米水⭐️ 強烈推介⭐️健康推介,清甜舒服,唔會過甜,而且薏米大大粒有咬口!🤪

▫️南洋咖也多士/班蘭

▫️魔鬼魚辣死你媽,椰漿飯

▫️新加坡海南雞飯

▫️檸檬薏米水