2024-02-24 412 瀏覽
足料魔鬼辣雞煲 仲有多款雞煲配料同小菜小食😍 試左紅橋既新分店 外牆係有可愛既打卡牆 仲有分店限定既生醃刺身海鮮 有膽量可以挑戰😏🐥招牌雞煲 (半隻) $198辣度方面由於用左墨西哥魔鬼椒 所以難度會比一般出面辣 我地叫左bb辣又冇想像中咁辣幾easy😗 味道比起一般雞煲豐富惹味 有九層塔等香料 唔係一般既死鹹死辣 配料附有木耳四季豆等等 夠曬滿足半隻雞份量都唔少 雞肉大件入味 嫩滑唔韌 另外加配左新鮮魚鰾同豬潤 可以直接加落雞煲一齊炒香 又彈又滑 雞煲醬汁精華入曬味一流😋🥐即叫即炸脆響鈴 $42非常新鮮熱辣辣 金黃薄脆 脆卜卜到可以就咁點醬食都好好食🐮蜜椒薯仔牛柳粒 $78見枱枱都嗌既鎮店小菜 薯仔同牛柳粒都煎得香口唔韌 被蜜汁包裹住香甜惹味🦑酥炸黑金墨魚滑 $108面頭被薄脆既腐皮包住 墨魚粒足料 粒粒都香濃彈牙🍹珍寶凍檸茶 $38真係夠曬珍寶size 兩個人share都冇問題!店員服務幾好招呼 會主動加湯同撈走面頭既油 加湯時仲用塊膠板檔住以防食客濺到 同埋醬料既xo醬非常足料 一定要試埋😂

🐥招牌雞煲 (半隻) $198

🥐即叫即炸脆響鈴 $42
非常新鮮熱辣辣 金黃薄脆 脆卜卜到可以就咁點醬食都好好食

🐮蜜椒薯仔牛柳粒 $78

🦑酥炸黑金墨魚滑 $108
面頭被薄脆既腐皮包住 墨魚粒足料 粒粒都香濃彈牙

🍹珍寶凍檸茶 $38
真係夠曬珍寶size 兩個人share都冇問題!