2020-07-26 1033 瀏覽
今次介紹嘅Trois Cafe係喺中環鬧市之中可以靜一靜chill一chill嘅好地方,佢哋有兩間舖,小編去咗鐵行里嗰間,亦都係杜汶澤介紹過嗰間。3月嗰陣話就嚟執,小編7月都仲食到,大家要多啲去支持呀😝 😋 叉燒鬼佬漢堡 $50 叉燒呀!叉燒呀!呢個漢堡入面有炒滑蛋、叉燒同埋甜豉油,雖然唔係煎蛋同無洋蔥,但成個包食落口都幾夾,實在太黯然,實在太銷魂🤩 不過塊叉燒瘦咗啲同埋乾咗啲,如果多返啲脂肪會更好。 😋 Piccolo Latte 迷你拿鐵 $37 Piccolo又稱短笛咖啡,Piccolo Latte同普通Latte嘅分別係細杯一半左右,咖啡大家都係咁多份量,即係Piccolo落少咗奶,亦即係Piccolo嘅咖啡濃度高啲,更加飲得出咖啡豆香。落單嘅時候店員會問想飲fruity啲定nutty啲,十分貼心🥰 而咖啡碟上有嚿甜嘅合桃,如果覺得杯咖啡苦,都可以食嚿合桃舒緩吓~

😋 叉燒鬼佬漢堡 $50

😋 Piccolo Latte 迷你拿鐵 $37
Piccolo Latte 迷你拿鐵
$37 (早餐)
Piccolo Latte 迷你拿鐵