介紹一間近期的最愛 亦都係令我最驚喜嘅餐廳💙.餐廳係觀塘 第一次去可能會搵唔到入口 因為係門口望入去你只會覺得係賣茶藝品🍵 唔會覺得係餐廳 但其實入面別有洞天.餐廳內裡好大 每張都係大枱 但又唔會被搭枱 好舒適.食物方面係好好食 我地點了龍蝦汁蟹肉意粉(HK$158) 每一啖都濃濃嘅龍蝦味同埋蟹籽 黑蒜帶子意大利飯(HK$158) 超級creamy 特製蕃茄忌廉湯(HK$48) 酸酸辣辣好鍾意 同埋甜品特濃巧克力茶壺(HK$55) 超濃郁嘅朱古力慕絲蛋糕(但個蓋係唔可打開嘅) 叫得做茶會館 仲有好多茶可以點 但礙於太夜去我地就無試驚訓唔著 下次一定會試!.總括而言 無論環境 食物 服務都好高質素 係拍拖 聚會傾計之選💙
介紹一間近期的最愛 亦都係令我最驚喜嘅餐廳💙
餐廳內裡好大 每張都係大枱 但又唔會被搭枱 好舒適