2022-06-06
🚩J.Moon百寶利就嚟得多啦,但入嚟食嘢真係冇乜幾次!咁啱又俾我上網搵到呢間裝修好特別嘅餐廳,見今日得閒就過嚟旺角呢邊試吓,順便行吓街~〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🌈J.Moon all day breakfast $98allday breakfast嘅用料都幾豐富,值得一讚嘅係佢嘅包,我哋食晒所有嘢先再食佢都唔會硬,Keep到法包出面脆裏面都好鬆軟嘅感覺~啲菇炒得好靚,唔會有菇嘅腥味~其他就不過不失啦!🌈Avocado and smoked salmon on sourdough $74一上枱真係嚇親我,法包有兩大片,而且有海量嘅煙三文魚🍣 餐廳比得一啲都唔孤寒!而且牛油果好新鮮,生熟程度岩岩好,入口綿綿而且好香油脂味🥹三文魚底下仲鋪咗好多沙律菜加醋,中和返三文魚同埋牛油果嘅油膩感。我食咗一塊都已經飽咗一半~🌈Calamari with honey Yuzu Sauce $72炸洋蔥圈就食得多,見到有炸魷魚圈梗係叫黎試吓啦!魷魚圈好易就咬得開,佢個皮係脆不過就比較硬身🤔食得多可能真係會有少少攰🌈Snack Platter $118拼盤裏面有好多種小食,有炸雞,炸洋蔥圈,炸魷魚同
🌈J.Moon all day breakfast $98
🌈Snack Platter $118
拼盤裏面有好多種小食,有炸雞,炸洋蔥圈,炸魷魚同埋薯條~餐廳仲配左兩款醬俾我哋點,炸粉唔會好厚,同埋好脆身,而且炸粉本身落咗少少辣椒粉所以都幾惹味😆小食份量都好多,我最鍾意嘅係炸雞,佢都幾厚肉同埋好嫩滑
🌈J.Moon $118
上枱之後店員會幫你喺杯野上面吹一個大波波,就好似一個熱氣球咁樣~當個波波一爆咗,就會有啲煙漂出黎,幾好feel嫁!由於我唔飲酒嘅,咁男朋友飲完就覺得佢有少少似奇異果味,酸酸甜甜~酒味亦都唔會話太重,相當易入口
🌈Sagitta $58
依杯冇酒精嘅飲品就係我叫嘅,佢有我最鍾意嘅西柚係入面😍青檸汁加上西柚汁,諗都諗到個感覺就係好Fresh,食咁多炸嘢飲番杯啱啱好!
#Kyla旺角 #Kyla西餐 #Kyla輕食
🥢地址:旺角西洋菜南街1A-1K號百寶利商業中心4樓10-11號舖
🌟推薦指數:7.5/10