2019-09-04 760 瀏覽
一直都唔知道, 香港仔嘅酒店, 原來佢嘅自助餐, 性價比好高嘅, 去到之後發現原來好多人食, 坐滿場, 環境幾光鮮, 空間感好大佢嘅食物種類非常之多, 冷盤, 熱盤, 樣樣都有, 沙律吧有十幾樣新鮮嘅蔬菜而我最覺得最正嘅就係佢嘅冷盤, 有我最鍾意既長腳蟹同埋蝦, 係無限量供應長腳蟹非常的鮮甜, 大蝦 非常之彈牙, 食返十幾條, 就真係為完全可以賺返曬我覺得最正嘅就係 佢有一啲香港特色食品, 例如避風塘炒蝦, 另外仲有好少食嘅避風塘式賴尿蝦, 大大隻, 成把間尺咁長, 用 避風塘嘅炒法, 辣辣地, 香香地, 非常之惹味 仲有日式食品添, 有刺身同埋壽司, 識食一定要食刺身, 非常新鮮甜品亦非常的豐富 , 細細件 顏色色彩繽紛, 口感香滑嘅綠茶蛋糕, 真係令人上癮