有日行完旺角想打邊爐,咁就去瓊華睇吓有咩食,見到哩間「馬祖無限時台灣養生涮涮鍋」就比佢因為無限時所以吸引咗上去啦🤓上到去唔駛等位就有得食!環境幾光猛闊落,感覺舒適❤️坐低就梗係揀湯底先,湯底種類真係好多,有成10幾款,有辣有唔辣,真係花多眼亂😍頭先一上嚟聞到人哋果蕃茄湯底好香,所以我哋都揀蕃茄湯底😜 蕃茄濃湯豆腐雜菌涮涮鍋❤️我想講勁足料囉😜蕃茄味濃郁仲有蕃茄蓉,雜菌有冬菇、金菇、雞髀菇、豆腐🤤我地揀咗【台灣養生涮涮鍋吃到飽套餐】仲會有黃金地瓜條送🙆🏻‍♀️ 而且枱面會有啲Shake Shake粉比你撈埋一齊食❤️地瓜咬落香甜,味道唔錯😗之後就用手機scan QR code落單啦❤️肉類選擇有極上Prime Grade霜降牛小排/Prime Grade安格斯牛肉/美國SRF極黑和牛肩脊肉肉/西班牙伊比利亞黑毛豬/西班牙無激素豬肉片/Prime Grade 安格斯牛頸脊🤤當中我最鐘意食極上Prime Grade霜降牛小排,牛肉味香濃之外,油脂仲分布得好均勻👍🏻飲品方便推薦芒果茉莉花茶,有啖啖芒果味配茉莉花,好Fresh 😚食飽飽仲有雪糕食,有MovenPick,haagen-dazs,連kit k
上到去唔駛等位就有得食!環境幾光猛闊落,感覺舒適❤️

食飽飽仲有雪糕食,有MovenPick,haagen-dazs,連kit kat 雪條都有😍

佢仲有好多湯底我都想試🥰下次再同男朋友嚟先得❤️