2021-08-26 12 瀏覽
呢間西餐廳 絕對係為阿仙奴球迷而設🤣 所以就同男朋友黎試下佢 發現食物都幾有水準!性價比都唔錯🤍✾ 巴馬風乾火腿黑松露忌廉雜菌天使麵🍝 (hkd158)入口黑松露味非常濃郁又creamy✨ 而且配料份量一啲都唔少 仲有2大塊ham🥓 食落鹹鹹香香 口感好豐富🦦✾ 香燒美國Creekstone牛肉眼拼法國鵝肝🥩 (hkd238)一黎見到2大塊肉眼扒已經非常吸引 點左medium熟度岩岩好 肉質嫩滑 鵝肝亦都無令我失望(´∀`*) 入口質感綿密又唔會好油膩 另外伴碟嘅蕃薯蓉都好清甜好鍾意✾ 鹹蛋黃小食拼盤🍗 (hkd128)鍾意食鹹蛋黃嘅朋友必點!因為每樣小食都好重鹹蛋黃味好正♡ 一個拼盤有齊雞翼 薯絲蝦 德國腸 洋蔥圈 薯條 非常豐富🥰✾ 冰工廠🍹(hkd28)聽店員講呢兩杯飲料都係最近先推出 呢杯加入左洛神花同埋茉莉花茶 仲有桃汁🍑 都幾清新消膩~✾ 雲加🍸 (hkd28)而呢杯加入青檸水 蜜糖 同埋碟豆花 賣相吸引之餘 味道甜甜的好似飲緊mocktail🤣

✾ 巴馬風乾火腿黑松露忌廉雜菌天使麵🍝 (hkd158)

✾ 鹹蛋黃小食拼盤🍗 (hkd128)

✾ 冰工廠🍹(hkd28)

✾ 雲加🍸 (hkd28)