2023-07-07
尖沙咀高質西餐😍黑毛豬火腿 係用西班牙頂級嘅Iberico Ham 油香特別濃郁 配上哈密瓜同無花果極開胃😋 煙燻鰻魚同三文魚沙律 食落好清新 加上柚子爆珠 味道豐富🥗牛肉薄片賣相已經好靚 配埋檸檬汁同埋帕爾馬芝士 味道酸甜好開胃👍🏻牛肉清湯飲完之後真係好舒服 龍蝦湯味道好鮮甜 湯質好濃郁creamy🥣Main course選擇都好多 黑松露意粉好濃郁 配上鮮刨嘅黑松靈片 一試難忘🍝炭燒黑毛豬肉脊配自家製黑櫻桃醬 豬肉色澤好靚 肉質亦都好淋身 焦糖蘋果撻 撻皮脆口 蘋果煮得好香 加上酸酸地嘅雪葩 一酸一甜好特別😍 酒精飲品都好多 Rosé Roya清涼而且甜度啱啱好 同啲鹹味菜式搭配就好夾 Tipsy Daisy 有啲醺醺地感覺 味道唔錯🥂