其實搵吓搵吓就發現男朋友公司附近其實都幾多西餐食❤️今次經佢同事介紹就知道有一間上年攞過獎嘅西餐扒房成間餐廳都係走歐美系列 佈局格調都幾高貴好grand ❤️仲見到有女仔係慶祝生日添😛記得佢哋嘅餐具好有誠意連把刀都刻咗佢哋餐廳嘅名😂差啲都想買一把返屋企留念講返正題嘢食上面佢哋嘅嘅選擇雖然唔算多但係普遍都係大家鍾意食嘅口味😎我自己就要咗一個lunch set , 係一個法式意粉嚟嘅🤪意粉嘅質地真係值得一讚 唔會太淋之餘仲吸晒汁嘅精華 好香黑松露味而且上面佢哋就放咗一啲toppings 非常正女仔一定會超鍾意食👍而且份量都算幾多而且唔使$100嘅價錢仲有free flow fried 自己男朋友就要左佢哋signature既8oz Premium USDA ribeye steak 首先就會有一個羅馬沙律 , 最鍾意就係佢哋上面就會有半隻蛋 😘下面香脆嘅麵包粒加埋生菜芝士碎👍👍🤣🤣🤣之後就會有一個餐包 好香嘅牛油香味另外佢仲會想多少少牛油俾你自己搽上去👍只係嚟到主菜嘅時候,見到牛扒嘅份量呢都幾大男仔嘅話即係不二之選, 我哋要咗五成熟佢哋嘅溫度調製生熟程度都非常好😎唔會特別生或者過熟我嘅話梗係最
其實搵吓搵吓就發現男朋友公司附近其實都幾多西餐食❤️

唔會太淋之餘仲吸晒汁嘅精華 好香黑松露味
而且上面佢哋就放咗一啲toppings 非常正
女仔一定會超鍾意食👍而且份量都算幾多
而且唔使$100嘅價錢仲有free flow fried

只係嚟到主菜嘅時候,見到牛扒嘅份量呢都幾大

男仔嘅話即係不二之選, 我哋要咗五成熟
佢哋嘅溫度調製生熟程度都非常好😎唔會特別生或者過熟

我嘅話梗係最鍾意佢哋嘅free flow fries
炸得金黃香脆 , 而且一啲都唔覺得太油膩😎

我自己要咗一杯cranberry juice
甜甜地幾解膩又好飲